15+ de ani experienta

in servicii de contabilitate

Despre noi

Cine suntem

Am strans in jurul CONT’ACT EXPERT oameni ce au valori comune, determinati si pasionati de ceea ce fac. Dar, mai presus de orice, corecti.

Departamentul financiar-contabil joaca un rol crucial in orice companie. Noi dorim sa venim in ajutorul afacerilor cu solutii corecte pe partea de contabilitate si fiscalitate, astfel incat sa oferim un sprijin real si raspunsuri la intrebari legate de acest domeniu dar si de salarizare si resurse umane.

La CONT’ACT EXPERT oferim servicii transparente si mizam pe o comunicare eficienta cu fiecare dintre clientii nostri. Astfel, informatia va fi transmisa la timp, problemele contabile preintampinate pentru ca tu sa te concentrezi pe realizarea propriilor obiective.

  • Credem in lucrul bine facut: Suntem dedicati fiecarui proiect in parte si il tratam cu maxima seriozitate. Acordam tot timpul de care este nevoie pentru solutionarea oricarei probleme.
  • Facem fata provocarilor fiscale si contabile: Nu ne lasam intimidati de nicio situatie imprevizibila ce poate aparea. Cunostintele noastre vaste si experienta acumulata pana in prezent ne ajuta in permanenta sa venim cu solutii optime.
  • Suntem implicati si prompti: Astfel, stii in permanenta ca esti la zi cu declaratiile, taxele, impozitele si nu numai si vei fi ferit de situatii neplacute.
  • Ne dezvoltam in permanenta: Este un domeniu dinamic si volatil in care nu poti ramane in urma. Echipa noastra invata si se specializeaza constant, pentru a oferi servicii la standarde ridicate.

Beneficii

Avantajele colaborarii cu o firma de Contabilitate

Societate Specializata

Tinand cont de faptul ca legislatia financiar-contabila si fiscala in Romania este extrem de volatila, va putem indruma in respectarea cerintelor legale si in intocmirea corecta a declaratiilor de impozite si taxe.

Soft complex

Activitatea firmei este sustinuta de un soft de contabilitate si gestiune (Wizcount), un program complex, avand module integrate de contabilitate, gestiune, salarii, imobilizari.

Costuri reduse

Tinand cont de faptul ca tendintele europene  sunt catre externalizarea serviciilor de contabilitate, aceasta va poate reduce cu pana la 50% costurile alocate acestui serviciu.

Echipa de specialisti

Intreaga noastra echipa si nu o singura persoana, se va ocupa de societatea dumneavoastra, castigand astfel timp pentru a va concentra eforturile in vederea realizarii propriilor obiective;

De ce noi

Echipa cu experienta

Fiecare om din echipa are o bogata experienta in domeniul financiar-contabil, astfel ca putem oferi solutii corecte si pertinente la orice problema ce tine de contabilitate, consultanta fiscala, salarizare si personal, analize economico-financiare, adresandu-ne in special intreprinderilor mici si mijlocii.

Responsabilitate

responsabilitatea lucrarilor contabile este preluata de noi

Actualitate

Dispunem de un program de actualizare a legislatiei.

Rapiditate

Solutii imediate si servicii personalizate.

Consultanta

Consultanta si rapoarte periodice la cerere.